Foto: Publicitātes foto

Savulaik milzu popularitāti iemantojusī muzikālā apvienība Tranzīts pēc piecu gadu ilgas pauzes marta izskaņā atgriezusies šovbiznesa apritē un piedāvā jaunu kompozīciju Burvis.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/tranzits_burvis.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Šo dziesmu sevī auklēju jau sen - gadus septiņus noteikti! Ģitāru "sampli" pantiņiem nopirkti gadiem glabājās datorā, taču piedziedājuma "apakšai" risinājumu atradu pavisam nesen.

Vairākas reizes sāku no nulles, līdz nonācu līdz rezultātam. Prieks par paveikto un laiks ķerties klāt nākošajai mapītei direktorijā "Iestrādes"," vēsta grupas līderis Ralfs Rubenis.

Skaidrojot dziesmas ideju, mūziķis atgādina rakstnieka Paulu Koelju leģendāro frāzi par to, ka, ja tu kaut ko vēlies, visa pasaules slepus sadodas rokās, lai tev palīdzētu.

"Tikai tas nenotiek uzreiz un parasti pavisam savādāk, kā biji to iedomājies. Īsie atklāsmju brīži, kad viss pēkšņi kļūst skaidrs, atkal tiek aizskaloti ar jauniem iespaidiem un informācijas straumi, lai "ceptos" par nebūtisko un velti mēģinātu izprast netveramo. Esi pats sev Burvis!" tā atzinis Rubenis.

Jaunā dziesma tapusi ierakstu studijā Stāmerienā. Mūzikas un vārdu autors, kā arī aranžētājs un producents ir pats Ralfs Rubenis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!