Foto: Publicitātes foto

Liepājas grupas Līvi un dueta Fomins & Kleins ģitārists un dziesmu autors Tomass Kleins turpina sacerēt dziesmas un veidot jaunus muzikālus projektus, un jaunākais no tiem saucas Vecā Toma būda.

Vecie liepājnieki zina, ka māja, kurā reiz Siena tirgus malā dzīvoja Tomass Kleins, bija iemantojusi nosaukumu "Vecā Toma būda".

Deviņdesmito gadu sākumā šo māju nojauca un tā vietā ierīkoja nelielu skvēriņu, taču leģenda nav zudusi, jo tieši šajā mājā savulaik krustojās daudzu šobrīd pazīstamu Liepājas mūziķu ceļi un arī neceļi.

Projekta Vecā Toma būda ietvaros ierakstīta dziesma Trešā acs, kuras mūzikas autors ir Tomass Kleins, tekstu sacerējis Guntars Račs, bet ierakstā piedalījušies "gandrīz Līvi".

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Veca_Toma_buda_Tresa_acs(128kbps).mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā vēsta Mikrofona ierakstu pārstāvji, ierakstā spēlē sekojoši mūziķi: Tomass Kleins (ģitāra un balss), Ainars Virga (balss), Vilnis Krieviņš (bungas), Guntars Mucenieks (taustiņi, balss), Aivars Brīze (balss), Mārtiņš Burkevics (bass) un Juris Kristons (taustiņi).

"Īsti Līvi ir sakašķējušies Līvi", mēdza teikts nelaiķis Jānis Grodums, taču tas nekad nav traucējis daudziem bijušajiem Līvu mūziķiem visdažādākajās kombinācijas izveidot visdažādākos muzikālos projektus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!