Foto: Kadrs no video

Jaunu prieciņu saviem faniem sarūpējusi pašmāju muzikālā apvienība "Ryga" –viņi plašākas sabiedrības vērtējumam nodevuši videoklipu dziesmai "Give Me Your Love".

"Šī stāsta galvenais varonis ir velns! Viņš ir uzdevumu augstumos un ir izvēlējies divus kandidātus. Pats nelabais patiesībā ir apveltīts ar labu humora izjūtu un dejot prasmi, un droši vien tādēļ uz viņa dakšām viegli uzduras klienti. Viņam līdzi ir arī burvju zālītes, kuras izraisa halucinācijas, kas ir tik spēcīgas, ka žirafes sāk skriet!

Šis nav no tiem mīlas stāstiem, kas beidzās ar palaistu baltu balodīti kāzu ceremonijā, bet ar ģitāras solo uz velna dakšām paša velna izpildījumā, jo viņš savu darbiņu ir godam paveicis un apmierināts dodas tālāk meklēt jaunus, viegli ietekmējamus, vājus, nogurušus, sevi izsmēlušus, sadegušus, oligarhu apspļaudītus kandidātus, jo tie viņam ir pa zobam. Varbūt viņš ir sanitārs, kurš neļauj sēt tālāk nogurušu un nomocītu cilvēku sēklu?" videoklipā uzburto stāstu skaidro grupas līderis Māris Judzis.

Video autors ir Artis Dzērve, un tajā filmējušies Dailes teātra aktieri Ģirts Ķesteris, Ieva Segliņa un Kaspars Zāle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!