Par īpašu pārsteigumu dāmām 8. martā parūpējies arī Latvijas klubu mūzikas seniors Miervaldis Kangars jeb O-Pi$$. Mākslinieks tieši Sieviešu dienā laidis klajā hitu Tev nav ne vainas.

DELFI Izklaidei atklāj pats mākslinieks, dziesma ir sveiciens "visām sievietēm, lēdijām, dūdiņām, meitenēm, žubītēm, caciņām, čiksiņām, babiņām un manām sirdspuķītēm Sieviešu dienā".

Dziesmai radīts arī videoklips, kurā Miervaldis dāmas iepriecinājis ar seksīgu deju stringos. Miervaldis Kangars jeb O-Pi$$ Latvijas mūzikā debitēja februāra vidū. Mākslinieks pats sevi reprezentē kā pavecāku kungu, kurš agrāk bijis "kultūras nama galdnieks, tagad naktsklubu valdnieks".

Senioram no galdnieka gadiem īpaši siltā atmiņā palikušas pīppauzes, kurās viņš iztēlojies, kā uzstājas uz skatuves un kurina publiku. Aizejot pensijā, parādījās daudz brīvā laika, taču alkas pēc skatuves un mīlestība pret jaunāko deju mūziku Miervaldim palielinājās.

Par laimi, kaimiņos dzīvojošais diskžokejs atsaucies un pamācījis, kā spēlēt uz atskaņotājiem, kā arī padalījies ar svaigāko klubu mūziku. Pieņēmis skatuves vārdu O-Pi$$, Miervaldis laidis klajā skaņdarbu Skaitāmpantiņš, kas jau izpelnījies milzu popularitāti.

Otrais hits radīts par godu dāmām, kas, nenoliedzami, ir galvenās seksīgā seniora pielūdzējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!