Foto: Publicitātes foto

Nedēļa sākusies ar muzikālu pārsteigumu pašmāju mūzikas cienītājiem – savu jaunāko veikumu plašākas sabiedrības vērtējumam nodevusi muzikālā apvienība Ryga.

Grupa Ryga, kuras galvenais virzītājspēks ir grupas Dzelzs vilks bundzinieks Mārcis Judzis, publicējusi savas jaunākās dziesmas Candyman video, kurā filmējušies Dailes teātra aktieri Gints Grāvelis, Ģirts Ķesteris un Lauris Subatnieks.

Jaunās dziesmas videoversijas, ko grupas pārstāvji piesaka kā provokatīvu, producents ir pats Judzis sadarbībā ar Ritvaru Bluku, kurš ir vienlaicīgi gan operators, gan arī klipa montāžas autors. Bez Dailes teātra zvaigznēm klipā filmējušās arī deju studijas PRO-X meitenes horeogrāfes Ievas Bitenieces virsvadībā, jaunā aktrise Ieva Florence un Vilnis Kuģinieks.

"Beidzot piedzīvojām nakti Kusturicas gaumē ar muzikālu torti desertā un vīnu kafijas vietā. Tas bija tāds pozitīvs "sviests" Balkānu garā. Kad filmēšanas laukumā satiekas "profi", ir jāparūpējas tikai par labu garastāvokli, jo viss pārējais notiek tāpat, bez spiediena. Rezultātu prognozēju draudzīgi skandalozu," par piedzīvoto filmēšanas laikā priecājies Ķesteris.

"Šī dziesma bija ļoti liels izaicinājums. Mēs ar Jāni Kalvi, kurš ir arī šīs dziesmas līdzproducents nolēmām, ka neiesim ārā no studijas, kamēr Candyman neskanēs pasaules līmenī. Man pašam šķiet, ka mums izdevās. Kad dziesma bija ierakstīta, bija nepieciešams video!

Satikos ar Ritvaru Bluku, un viņš mani uzrunāja ar savu enerģiju un trakumu. Abi izdomājām stāstu par Euro Mission šovu un to veiksmīgi realizējām video.

Gatavošanās filmēšanai ilga gandrīz mēnesi, negulētas naktis un darba pilnas dienas domājot par sižetu un atribūtiem. Ar Ritvars filmēšanas plānu gatavojām nedēļu un tad ķērāmies pie filmēšanas procesa, kurš ilga vienu diennakti bez starpgadījumiem," dziesmas un tās video tapšanu komentējis Judzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!