Foto: Kadrs no video
Priecīga ziņa sarūpēta pašmāju hiphopa mīļotājiem – skaļi sevi pieteicis jauns reperis ar skatuves vārdu Jeesus (attēlā).

Kā vēsta jaunā censoņa pārstāvji no jauno repa talantu aģentūras "Irradikal Triad", Jeesus ir "jauna seja, kas netipiska vidējā latvieša vaibstiem, turklāt paplašina žanra robežas ar līdzvērtīgi netipiskām vēsmām vidējā latvieša hiphopa mūzikā".

Savā debijas singlā "Latviešu Tokyo", kā uzsver viņa pārstāvji, perfekti demonstrē prasmi veidot tekstus vairāk nekā vienā valodā – viņš to dara gan latviski, gan angliski. Tāpat uzteicama ir jaunā izpildītāja interese par pašmāju mūziku, tekstos atsaucoties uz muzikālo apvienību "Singapūras satīns".

"Tas ir sākums kam ļoti lielam un noteikti ieņems savu vietu Latvijas hiphopa nišā. Mēs gatavojam lielu pārsteigumu, ar kuru repa cienītāji varēs iepazīties jau ļoti drīz," savu debiju komentē Jeesus, un aģentūra "Irradikal Triad" atklāj, ka noslēpuma plīvurs pār gaidāmo projektu kritīs "kādā no decembra dienām".

Vēl viens iemesls, kādēļ Jeesus ienākšana Latvijas repā, iespējams, iezīmē kāda lielāka projekta sākumu, ir tas, ka jaunajā videoklipā redzams pašmāju repa apvienības "Dēlu paka" dalībnieks EZ (Pāvels Mironovs), turklāt singla ieraksta tapšanā roku pielicis hiphopa izpildītājs un producents Māris Zihmanis jeb Elfs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!