Foto: Kadrs no video

Piektdienas, 18. decembra, vakarā plašākas sabiedrības vērtējuma nodots viens no iespaidīgākajiem Ziemassvētku mūzikas projektiem Latvijā, kāds redzēts pēdējo gadu laikā - vienā dziesmā vienojušies liela daļa no šobrīd aktuālākajiem popa, roka un citu žanru izpildītājiem.

Par jauno kompozīciju savā Twitter tīklā steidzis vēstīt populārais pašmāju televīzijas raidījumu un dažādu pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš, kurš arī līdzdarbojies dziesmas tapšanā, bet muzikālā projekta Kaut kur ziemeļos idejas iedvesmotājs ir ne viens cits kā jaunais talants Ralfs Eilands.

Ideja radusies, viesojoties raidījumā Vakars ar Renāru Zeltiņu - Ralfam bija tapusi melodija un piedziedājums, bet trūcis teksta.

Pirmo rindiņu uzrakstījis Zeltiņš, un, kā vēstīts video aprakstā YouTube, lai pabeigtu dziesmas Divas dvēseles motīvu, roku pielika Igo, Māra Upmane-Holšteine, Goran Gora, Rolands Ūdris, Juris Kaukulis, Agnese Rakovska, Aminata, Jānis Aišpurs, Renārs Kaupers, Intars Busulis un Dons.

Studijā Ralfam pievienojies arī Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Aija Vītoliņa, Kristīne Prauliņa un Dambis no grupas Inokentijs Mārpls, bet lielākais gandārījums Ralfam ir par to, ka dziesmas ieskaņošanā piedalījās arī Raimonds Pauls, kurš iespēlēja Ralfa Eilanda sacerēto melodiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!