Populārā apvienība Bermudu divstūris, kuras sastāvā ir divi urliskā stiliņa mīļotāji, brālēni Biceps un Triceps, piedāvā jaunu singlu un video. Tajā piedalās arī Latvijā slavenākais liliputs Aleksandrs Radzēvičs.

Jauno singlu sauc Tuc tuc, un tā videoklips ieturēts visās labākajās Bermudu divstūra tradīcijās, kas apvienotas ar trillera cienīgu sižetu. Seksīgie brālēni klipā saposušies savās slavenajās zelta ķēdēs, neizpaliek arī seksīgā apliešanās ar minerālūdeni un svaidīšanās ar banknotēm.

Taču video centrālais varonis ir liliputs, kurš atveido galvenās sieviešu varones tēvu. Mazais vīriņš satrakojies metas virsū meitas izredzētajam, kuru tēlo viens no seksīgajiem brālēniem.

"Dziesmā saskatīsiet četras ikdienišķas situācijas - darbs, mīla, politika un tuc tuc," informē Bermudu divstūris. Bralēni Biceps un Triceps atzīmē, ka šis video ir kā atskatiņš uz šogad piedzīvoto.

"Ir normāli paballēts, viss normāli mīlas frontē, darbā viss salikts pa plauktiņiem, un arī politikā viss kā ierasts," spriež mūziķi. Par Bermudu divstūri vairāk uzzināt un jaunumus pirmais tvert var arī viņu Facebook lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!