Mobilā operatora "Bite" darbinieki kopā ar populāriem mūziķiem par godu Latvijas valsts svētkiem radījuši patriotisku dziesmu "Tā piedzimst Viņa". Dziesmai iedvesmu sniedza uzņēmuma darbinieki, bet dziesmas autori ir Kārlis Kazāks kopā ar skatuves mākslinieci Ilzi Fārti jeb Būū, hiphopa mākslinieku Jāni Zeļģi un skaņas producentu Miku Pindzuli.

Gatavojoties patriotu mēnesim, "Bite" saviem darbiniekiem lūdza dalīties lietās, sajūtās un atmiņās, ar ko viņiem unikāla un īpaša ir Latvija. Iedvesmojoties no kolēģu rakstītā, tapa Latvijas dzimšanas dienai veltītās dziesmas vārdi. Dziesma tika ierakstīta studijā un tam tika radīts arī videoklips.

"Dziesma ir kā atgādinājums tam, ka dziļi sirdī mēs mīlam Latviju, pieminot unikālās lietas, vietas, sajūtas, ko ikvienā brīdī atsaukt atmiņā, domāt par tām un smelties spēku. Ceram, ka šī pozitīvā un siltā dziesma svētku nedēļā vairos mūsu patriotismu un vienotību. Tāpēc ar gandarījumu nododam dziesmu "Tā piedzimst Viņa" iedzīvotājiem visā Latvijā. Lai skaisti valsts svētki!" stāsta "Bite" mārketinga vadītāja Diāna Šmite.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!