Foto: Kadrs no video

Priecīgs notikums Latvijas deju mūzikā – ar pasaules klases video klipu un lipīgu deju hitu SMOG! sevi piesaka Nill Ketner – Latvijas dīdžejs ar pieredzi ārzemēs. Video veidots pasaules labākajās tradīcijās, apvienojot pikantus kadrus ar stilu un kvalitāti.

"Meitenes, specefekti un pasaules līmeņa dziesma," ar savu veikumu var palepoties pats Nill Ketner. Talantīgais puisis, īstajā vārdā Nils Ketners, dzimis Ogrē un 2012. gadā ieguvis trešo vietu Latvijas labāko dīdžeju topā.

Šis un citi panākumi konkursos iedvesmoja puisi 2013. gadā doties uz Holandi, lai apgūtu dīdžeja iemaņas nu jau pasaules līmenī. Puisis cer reiz kļūt par pazīstamu dīdžeju visā Eiropā, un hits SMOG! ar savu stilīgi pikanto klipu pierāda, ka viņam ir visas iespējas sasniegt šo mērķi.

Jau no 1. jūnija digitālā formātā būs pieejams dīdžeja debijas albums SMOG!, bet jau tūlīt visā Latvijā sāksies albuma tūre.

Albuma tūre sāksies jau 20. martā, Alūksnē, klubā Prelūdija. Sekos uztāšanās Gulbenē, Saldū, Madonā, Talsos un citās Latvijas pilsētās. Vairāk ar Nill Ketner daiļradi iepazīties un koncertu datumus noskaidrot var viņa mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!