Foto: Privātais arhīvs

Leģendārais skatuves mākslinieks un apvienības Eolika bijušais dalībnieks Viktors Zemgals (attēlā) pēc neliela pārtraukuma atkal atgriezies pie saviem klausītājiem un latviešu valodā iedziedājis rokenrola pioniera Čaka Berija kompozīciju Carol.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Viktors-Carol_Master3.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesma ieturēta rokenrola žanrā, un, kā vēsta mūziķa pārstāvji, šī kompozīcija spilgti raksturo un atklāj Viktora gaumi un ietekmes no tādām pasaulē atzītām apvienībām kā Led Zeppelin, Monkeys, Rolling Stones un The Beatles.

Dziesmas ieraksts veikts studijā Studio 55, un tās skaņas režiju un aranžēšanu veicis ierakstu producents Silvestrs Zemgals, un pats Viktors sola, ka tuvākajā laikā par viņu vēl dzirdēsim visai daudz.

Kompozīcija Melnā nakts, kura klausītāju novērtējumam tika sniegta pērnā gada rudenī un kuras komponists ir pats Zemgals, guva visai atzīstamus panākumus radio klausītāju un mūziķa fanu lokā, tādēļ Viktors nolēmis pie pirmajiem panākumiem neapstāties un turpināt savas daiļrades cienītājus regulāri iepriecināt ar jaunumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!