Foto: Publicitātes foto
Eksotiskā dziedātāja Alise Haijima videoklipa filmēšanas laukumā piedzīvo amizantus mirkļus un nāk klajā ar jaunu dziesmu latviešu valodā "Dejo ar mani".

"Dejo ar mani" ir pirmais vēstnesis no plānotā EP formāta albuma, kas ieskicē mākslinieces šī brīža tendences popmūzikas lauciņā.

„Dejo ar mani" ir pirmais singls no dziedātājas rudenī gaidāmā mini albuma. Reizē ar dziesmas publicēšanu tiek piedāvāts arī šīs dziesmas videoklips. Dziesma tapusi sadarbībā ar Latvijā labi pazīstamiem producentiem - Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi, bet mūzikas videoversiju veidojis Kaspars Dvinskis, portālu "Delfi" informē dziedātājas pārstāvis Jānis Fabriks.

"Šī dziesma ir neapzināta sievietes atzīšanās. Kaisli un iekāri mēs neizrādām kā plašpatēriņa preču reklāmas rullīti, bet brīžos, kad uz spēles liktas mūsu vājības, mēs varam izrādīt iniciatīvu," atbildot uz jautājumu, par ko ir dziesmas stāsts, komentē izpildītāja.

Dziesmas videoklipa filmēšanas laukumā Alisei vairākas reizes radies misēklis ar tērpu, proti, viņas bodijs visu laiku pogājies vaļā. Jebkura meitene sapratīs, cik tas var būt apgrūtinoši. Taču filmēšanas kolektīvs bijis saprotošs un visi tikai draudzīgi pasmējušies.
Jautāta par esošo pasaules notikumu ietekmi uz muzikālā materiāla veidošanu, Alise atbild, ka "pavasara uzstāšanās plāni ir ietekmēti pamatīgi, bet ierakstu studijas darbu tas skāris mazāk".

Savukārt par nākotnes plāniem mūziķe smaidot izsakās: "Tad jau redzēs. Šobrīd aktīvi strādāju pie visa, ko var veikt bez lielas cilvēku masu iesaistes, ar lielu nepacietību gaidu, kad situācija mainīsies, un ļoti ceru saņemt piedāvājumus no pasākumu organizatoriem par iespējām uzstāties."

Alise Haijima ir japāņu izcelsmes latviešu dziedātāja, kura plašāku atpazīstamību Latvijā iemantoja ar savu dalību TV šova "X Faktors" pirmajā sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!