Foto: AFP/Scanpix

Grammy balvu ceremonijā triumfējusī britu dziedātāja Adele (attēlā) atklājusi, ka plāno piecus gadus atturēties no uzstāšanās, lai turpmāk laiku veltītu attiecībām - dziesmas Rolling in the Deep izpildītāja vēlas vairāk būt kopā ar savu jauno draugu Saimonu Konecki, jo tad, kad karjeru likusi pirmajā vietā, iepriekšējās attiecības beigušās neveiksmīgi.

Vaicāta par nākotnes plāniem, viņa ASV žurnālam Vogue pastāstīja: "Es sasodīti smagi strādāju četrus vai piecus gadus. Es visu laiku strādāju, un manas attiecības izjūk. Tāpēc tagad vismaz man ir pietiekami daudz laika, lai kļūtu laimīga. Un pēc tam nezinu, ko darīšu. Apprecēšos. Man būs bērni. Audzēšu dārzeņus."

Divdesmit trīs gadus vecā dziedātāja atklāj, ka ir laba kā mīļotā sieviete, jo viņai patīk gatavot ēst, smieties un nodarboties ar seksu.

"Man patīk dramatiska izskaidrošanās. Tas ir slikti. Man nav bipolārā sindroma, bet es varu vienā brīdī pateikt, ka tevi mīlu, bet otrā dzīt ārā no mājās," intervijā stāsta Adele un kā pozitīvo īpašību min uzmanīgu attieksmi pret savu vīrieti, turklāt viņai problēmas nesagādā atvainošanās.

Adele atgriezās uz skatuves pēc rīkles operācijas un ir pateicīga Saimonam par atbalstu atlabšanas laikā.

Hita Someone Like You izpildītāja, kas Grammy ceremonijā saņēma sešas balvas, sacīja: "Viņš ir brīnišķīgs. Un viņš lepojas ar mani, bet viņam ir vienalga, ko es daru un ko domā citi cilvēki. Viņš rūpējas par mani. Es nedomāju, ka būtu tik labi tikusi galā pēc operācijas, ja viņš man nepalīdzētu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!