Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas popmūzikas princesi pašpasludinātā dziedātāja Adelly jeb Adelīna Jureviča (attēlā) aizvadītās nedēļas nogalē bija sarīkojusi līksmu burziņu klubā Coyote Fly, kur tika atzīmēta viņas jaunākā muzikālā veikuma prezentācija.

Maija sākumā plašākas sabiedrības vērtējumam tika nodota jaunās dziedātājas singls Run, kas tapis kopā ar Tommy U un Tob Luii, kā arī dziesmas videoklips, kas filmēts Ibizā.

"Mums šis pasākums ir ļoti svarīgs, un šī dziesma ir lielākais panākumus līdz šim. Trīs minūšu garā skaņdarba izveidei tika veltīts vairāk nekā pusgads, bet tas bija tā vērts, un mēs ceram, ka arī jūs to novērtēsiet," priecājas pati Adelly.

Vērienīgajā pasākumā Adelly bija izvēlējusies tērpu, kas ieturēts street fashion un vintage stilos, bet par meitenes matu sakārtojumu un grimu bija parūpējusies vizāžiste Viktorija Gaduceviča.

"Matus un seju lutinu ar dažādām sejas maskām un eļļiņām. Vairākas dienas pirms prezentācijas ievēroju pareiza uztura diētu un vingroju, lai uz skatuves justos pārliecināta un skaista," gatavošanās aizkulisēs nelielu ieskatu sniedza jaunā skatuves māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!