Foto: F64

Trešdienas, 27. novembra, vakarā nesen durvis vērušajā mūzikas namā Daile, kas mājvietu atradis bijušā kinoteātra telpos, ar sirsnīgu un emocionāli piesātinātu koncertu savu jaunāko muzikālo veikumu prezentēja dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā).

Šonedēļ pārdošanā nonācis Andrejevas albums Mežā, kurā iekļautas 13 kompozīcijas ar dzejnieces Māras Zālītes tekstiem.

Tā prezentācijas pasākums bija plānots pagājušo nedēļu, bet traģiskie notikumi Zolitūdē ieviesa korekcijas, un Aija savus fanus un atbalstītājus ar jauno veikumu iepazīstināja trešdienas vakarā.

Kopā ar dziedātāju uz skatuves kāpa arī komponists Kārlis Lācis, kurš ir jaunā albuma mūzikas autors, kā arī Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Konstantīns Jemeļjanovs, Ēriks Upenieks, Andris Grunte un RTU vīru koris Gaudeamus Ivara Cinkusa vadībā.

Aija Andrejeva piedalīsies arī piektdien, 29. novembrī, Arēnā Rīga notiekošajā labdarības koncertā Cerību un gaismu meklējot, kas veltīts 21. novembra traģēdijā cietušajiem. Koncertā uzstāsies plašs pulks pašmāju populārāko skatuves mākslinieku - Olga Rajecka, Ieva Kerēvica, Lauris Reiniks, Marija Naumova, Dons un daudz citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!