Kailums ir viena no šovbiznesa raksturīgākajām iezīmēm. Daļai popzvaigžņu tas ir vienīgais ierocis, lai nezaudētu sabiedrības uzmanību vai strauji iegūto popularitāti, un par šo mūsdienu mūzikas industrijas fenomenu viedoklis ir arī dziedātājai Aijai Vītoliņai jeb Amber (attēlā), kura arī pati savulaik atkailinājusies pikantā fotosesijā.

"Kailums mākslā vienmēr ir bijis strīdīgs jautājums - no tabu līdz protesta, provokācijas, pašizteiksmes formai. Visi jautājumi, kas saistīti ar kailuma un tā apspriešanas tēmu, gan parasti piedzīvo fiasko, jo vienmēr būs divas karojošas puses.

Ja nebūtu pieprasījuma, nebūtu arī piedāvājuma, tomēr katrai dziedātājai ir izvēle, kā veidot savu karjeru.

Piemēram, Madonna jau savas karjeras pirmsākumos atpazīstamību ir radījusi ar skandalozu publicitāti, koncertu šoviem un provokatīviem tērpiem. Tā ir viņas filozofija, kurai sekotāju skaits ir tikai audzis, nomainoties paaudzēm.

Kailuma izmantošana popularitātes veidošanai - tas viss ir mūzikas bizness, un šobrīd to izmanto lielākas auditorijas piesaistīšanai, lielākai peļņai. Diemžēl šī klajā seksualitāte ir kļuvusi ļoti agresīva, un mūzika tiek nobīdīta otrajā, ja ne trešajā un ceturtajā plānā.

Tomēr vēl taču ir tik daudz mūziķu, kuri ir guvuši sasniegumus, tikai pateicoties mūzikai. Domāju, ka arī cilvēki atkal ir nedaudz noilgojušies pēc tīras mūzikas, ne visa tā, kas nāk komplektā ar šo tā saucamo produktu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Amber.

Dziedātāja arī uzsver, ka katra mūziķa izvēlētais ceļš un tas, kādi ir profesionālie mērķi, ir atšķirīgi.

"Katram ir savas prioritātes un sapratne par to, cik ātri un ar kādiem līdzekļiem jāsasniedz sevis izvēlētais mērķis. Tām jaunajām izpildītājām, kuras vēlas nopietnu karjeru, jāatceras, ka dziedātājas profesija nenozīmē vien pāris iznācienus skaistā kleitā, bet patiesi smagu darbu ik dienas.

Tāpat iesaku nezaudēt vēlmi mācīties, turēt vaļā acis un ausis, sadarboties ar dažādiem profesionāļiem un dažreiz vairākkārt pārdomāt to, ko ļoti, ļoti gribas, jo tas, iespējams, nemaz nav tas labākais, ko iegūt.

Es pati vienmēr esmu centusies domāt, ka viss ir līdzsvarā. Ja kaut kas nenotiek tā, kā plānots, vai tu nedabū to, kas liekas ļoti vajadzīgs, radīsies citas, bieži vien labākas un interesantākas iespējas pašrealizācijai.

Un noteikti nav jābaidās kļūdīties, jo kļūdas pieļauj visi, bet tās spēj arī pamatīgi sapurināt," nosaka dziedātāja.

Foto galerijā: Amber Sergeja Kondrašina erotiskajā foto sesijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!