Foto: LETA

Jaunais gads ne tik veiksmīgi sācies leģendārajam Liepājas rokmūziķim, bijušajam grupas Līvi dalībniekam Ainaram Virgam – Vecgada vakarā viņam nozagta vērtīga ģitāra.

Ziņas par to, ka Virgam nozagta 1962. gada izlaiduma melna Fender Stratocaster ģitāra, šonedēļ izplatījušās sociālajos tīklos, jo acīmredzot tiek pieļauta iespēja, ka zagtais mūzikas instruments varētu tikt pārdots.

Pats Virga sarunā ar DELFI Izklaidi pastāstīja, ka ģitāra nozagta no viņa Liepājas dzīvokļa Vecgada naktī, bet sīkākas detaļas par to, kā tas noticis, viņš atklāt nevēlējās.

"Es tikko uzzināju, kurš ir vainīgais. Viņš man pirms tam bija salabojis kompjūteru, bet pēc tam nozaga ģitāru," pastāstīja Virga un izteica cerību, ka pēc vaininieka noskaidrošanas viņam ģitāru izdosies atgūt.

To, cik īsti vērts zaudētais mūzikas instruments, Virga precizēt nevarēja, vien atzina, ka daudz lielāka bijusi ģitāras emocionālā vērtība, kas naudas izteiksmē gluži vienkārši nav nosakāma.

"Tā bija ļoti vērtīga ģitāra. Tur jau ir tie sūdi, es atvainojos," skumjā balsī par zaudējumu stāstīja pieredzes bagātais mūziķis.

Arī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē DELFI Izklaidei apstiprināja, ka Jaungada naktī patiesi no kāda dzīvokļa nozagta ģitāra, kā arī paskaidroja, ka šobrīd notiek lietas izmeklēšana un apstākļu noskaidrošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!