Foto: F64

Svētdien, 16. jūnijā, sezonas pēdējo koncertu Maskavas Известия-Hall zālē sniedza leģendārā grupa Аквариум – tas ilga vairāk par divām stundām, bet vienas dziesmas laikā uz skatuves dancoja meitenes kailām krūtīm.

Koncertā tika izpildītas daudzas slavenas dziesmas no Borisa Grebenščikova daiļrades, bet savas fanes kāpt uz skatuves grupas līderis uzaicināja tieši uz dziesmu Искусство быть смирным no 1983. gada albuma Радио Африка.

Taču, kā tas gadās līdzīgās situācijās un zinot dziesmu 15 голых баб, viena no fanēm novilka krūšturi, bet tad attiecīgi sekoja ķēdes reakcija un savus pupiņus publikai parādīja vairākas meitenes.

Daži no grupas mūziķiem izskatījās pārsteigti, taču ne Grebenščikovs - viņš visu uztvēra ar sev raksturīgo mieru. Un tomēr no sirds priecājās, kad kailās meitenes pēc dziesmas metās viņu apskaut.

Jau ziņots, ka viens no Grebenščikova izteikumiem izraisīja baumas, ka grupa Аквариум beidz savu darbību. Tomēr vēlāk grupas pārstāvji skaidroja, ka pārtrauks komunicēt ar presi, taču koncertdarbību tikai ierobežos.

Šogad Grebenščikovs svinēs savu 60. dzimšanas dienu, tāpēc viņš saviem faniem ir solījis, ka šovasar grupa piedalīsies vairākos festivālos Krievijā un bijušajās padomju valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!