Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā viesojās leģendārais itāļu skatuves mākslinieks Al Bano,, kurš Rīgā sniedza koncertu, kā arī piedalījās labdarības pasākumā un dažādos saviesīgos burziņos.

Pēc ierašanās Rīgā vēlā piektdienas vakarā Al Bano taisnā ceļā no lidostas ar savu komandu devās vakariņās uz restorānu Felicita, kur sveikt Rīgas viesi bija ieradies arī bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers (abi kopā attēlā).

Sestdiena itāļu dziedātājam pagāja mēģinājumos, lai pienācīgi sagatavotos gandrīz trīs stundas ilgajam vakara koncertam Arēnā Rīga, kas ieskandināja viņa 70 gadu jubilejas koncertturneju.

Kopā ar Al Bano uz skatuves kāpa arī šovā Okartes skatuve plašu atpazīstamību guvusī dziedātāja Antra Stafecka, kuru par skatuves partneri šim koncertam itāļi bija izraudzījušies no vairāku pretendentu pulciņa.

Starp viesiem bija arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, kuri vēlāk sociālajos tīklos vienprātīgi slavēja Al Bano lielisko uzstāšanos. Koncertu klātienē baudīja arī Zatlers - ja ballīti viņš apmeklēja bez laulātās draudzenes Lilitas, tad koncertā valsts bijušais pirmais pāris atpūtās kopā un pēc uzstāšanās sveica mākslinieku ar ziediem un skūpstiem, kā arī tika pie populārā itāļa autogrāfa.

Vakariņās, kas tika rīkotas par godu koncerta veiksmīgai norisei, pats mākslinieks nepiedalījās, bet svētdien viņš ar savu klātbūtni pagodināja kādu labdarības pasākumu tirdzniecības centrā Alfa.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka 2011. gadā itāļu skatuves mākslinieks Vecrīgā atvēra savu vīna veikalu-restorānu Felicita, kura atklāšanas burziņu plašā pulkā apmeklēja pašmāju politiskās un ekonomiskās dzīves darboņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!