Foto: Lauris Vīksne
Atrodoties savas radošās darbības zenītā, paziņojumu par atvadu koncertu izplatījusi kolorītā muzikālā apvienība "Mazais princis", kas ar Latvijā populāru popdziesmu šlāgerversijām pēdējos gados iemantojusi plašu fanu pulku.

Grupas atvadu koncerts notiks 16. februārī "Arēnas Rīga" gaitenī. Pasākums nodēvēts par "Mazā prinča mīlestības svētkiem".

"Tās būs atvadas, pateicības vārdi par kopā noieto ceļu, tā būs Mazā prinča gulbja dziesma. Mīlestības injekcija, kādu jūs līdz šim vēl nebūsiet piedzīvojuši! Grupa aicina ikvienu kaisles alkstošo uz "pēdējo mīlestības retrītu" ar dziesmām un, galvenais, īpašajiem viesiem, kas jums patiesi neliks vilties.

Čakras tiks atvērtas un bārs tāpat! Kā parasti – lidos ziedi, krūšturi un karstasinīgas mīlas bultas, jo šis mākslas terapijas seanss norisināsies starp Valentīndienu un Sieviešu dienu, līdz ar ko svarīgākās mīlestības svētku dienas tiks apvienotas vienā – 16. februārī "Mazā prinča" mīlestības svētkos!" aizvadītās nedēļas izskaņā izplatītā paziņojumā "Facebook" faniem vēstījusi grupa.

Duets "Mazais princis", kas savu izpildīto mūziku dēvē par alternatīvo šlāgeri, Latvijas klausītāju sirdis iekarojis ne tikai ar lipīgiem meldiņiem, bet arī vizuālo stilu, kas ieturēts labākajās šlāgergrupu skatuves tēlu tradīcijās.

Pērn vasarā duets sajūsmināja festivāla "Positivus" apmeklētājus. Tāpat arī "Mazais princis" savulaik viesojies komiķa Jāņa Skuteļa šovā, kur atskaņoja savu populārās dziesmas "Debesis iekrita tevī" versiju, uzstājies festivālā "Piena svētki" un kāpis uz skatuves vēl daudzos citos pasākumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!