Foto: EUROVISION/EBU

Ar godpilnās sestās vietas izcīnīšanu Eirovīzijā Aminatas Savadogo (attēlā) uzvaras gājiens tikai sākas. Hits Love Injected nupat debitējis Apvienotās Karalistes singlu topā starp nedēļas visvairāk pirktajiem skaņdarbiem.

Viss liecina par to, ka šis Eirovīzijas gads būs atnesis Eiropai vairākus paliekošus hitus. Ja iepriekšējos gados Eirovīzijas uzvarētāju dziesma nereti tika aizmirsta jau pāris dienas pēc konkursa noslēguma, šogad četras dziesmas no konkursa momentā kļuvušas par Eiropas hitiem, un šajā četriniekā ir arī Aminatas dziesma.

Visaugstāk prestižajā Apvienotās Karalistes singlu topā iekļuvusi konkursa uzvarētājdziesma - Mansa Zelmerlēva izpildītā Heroes. Hits debitējis topa piektajā vietā. Labu rezultātu uzstādījusi arī Beļģijas dziesma Rhythm Inside, ierindojoties topa 31. vietā.

Krievijas smeldzīgā A Million Voices topā debitējusi 44. vietā, bet mūsu pašu Love Injected - kā 62. Skeptiķiem, kuriem šis panākums varētu likties kā nekas īpašs, būs interesanti uzzināt, ka tops atspoguļo nedēļas visvairāk pirktos un lejuplejādētos singlu Apvienotajā Karalistē.

Aminata šajā apkopojumā iekļuvusi kopā ar tādiem pasaules mūzikas šī brīža grandiem kā Teilore Svifta, Deivids Geta, Eds Šīrans, Rianna, Kanje Vests un citām pasaules zvaigznēm, kuru vārdi mūsdienu popmūzikas pārzinātājiem komentārus neprasa. Ar pilnu topu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!