Foto: DELFI

Trešdienas, 26. jūnija, vakarā pašmāju dziedātāja un bijusī šova Okartes skatuve dalībniece Antra Stafecka (attēlā) prezentēja savu jaunāko veikumu – dziesmas Kļūdu paradīze videoklipu, kas tapis ekstremālos apstākļos, nakts vidū, Ķemeru purvā.

Videoklipa prezentācija notika nesen atklātajā Daugavas koncertzālē, un pasākums pulcēja visus Antras draugus, tuviniekus un atbalstītājus.

Starp īpašajiem viesiem bija vairāki mūzikas jomas darboņi - Atis Ieviņš, Normunds Pauniņš no grupas Otra puse, bijušie okartieši Madry un Mārtiņš Ruskis, kā arī pasākumu vadītāja Jogita Pūpola.

Pirms video pirmizrādes Antra saviem viesiem sniedza nelielu koncertu, un kopā ar viņu uz skatuves kāpa arī Mārtiņš Ruskis un Normunds Pauniņš.

Savdabīgais videoklips dziesmai Kļūdu paradīze filmēts Ķemeru purvā, turklāt, filmēšana sākusies pulkstens trijos naktī, bet turpinājusies līdz pat nākamās dienas pēcpusdienai.

Dziesmas kustīgā bilde ir mākslinieciski veidots stāsts, kurā piedalās vairāki puiši, kuri attēlo Antras "kļūdas". Dziedātāja, tērpusies diezgan pirmatnējā tērpā, pustumsā pārvietojas pa purvu. Viņai visu laiku seko pagātnes rēgi, kuri mēģina viņu apturēt.

"Procesā pilnīgi visi bija iekšā ar maksimālu atdevi. Vieta bija perfekta - kā pasakās. Mums uz diennakti izdevās kļūt par šīs pasakas galvenajiem varoņiem," savās pārdomās par klipa filmēšanu dalās Antra.

Videoklipa tapšana esot noritējusi bez starpgadījumiem, un mūziķe guvusi jaunu pieredzi ar ekstremālām sajūtām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!