Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Antra Stafecka (attēlā), kura pēdējā laikā ir pieprasīta kā duetu partnere, savu fanu vērtējumam šonedēļ nodevusi pati savu jauno dziesmu Pasargā.

Atšķirībā no iepriekšējām reizēm, kad dziesmas tekstu rakstīja dziedātājas mamma Ilze Mūrniece, šoreiz Antra pati rakstījusi gan mūziku, gan vārdus. Protams, neiztika arī bez mammas viedā padoma gan par pašu dziesmu, gan dziesmas video. Dziesmas video, kas tapis melnbaltās un tumšās noskaņās, veidojis Ritvars Tomass Bluka.

"Dziesma ir par katra cilvēka attieksmi pret savām jūtām, kaisli, degsmi, vēlmi sev un citiem kaut ko pierādīt un sagaidīt to visu arī no otra cilvēka. Kādam būsi labs, citam neizdibināms, kādam būsi neizjusts glāsts. Vienmēr ir svarīgi, lai ir kāds, kurš ir līdzās, kāds, kurš nekad tevi nepiemānīs un neatstās.

Ceru, ka šī dziesma uzrunās klausītājus un skatītājus un katrs tajā atradīs kaut ko īpašu sev," atzinusi Antra.

Paralēli darbam pie solo programmas Antra veiksmīgi koncertē Latvijas lielākajās pilsētās kopā ar Uldi Marhilēviču viņa autorkoncertā Tava sirds ir tavas mājas un turpina rakstīt jaunas dziesmas albumam, kurš iznāks nākamā gada pavasarī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!