Foto: Publicitātes foto

Līdz ar Covid-19 izplatību pasaulē, "Country Bauska" festivāla organizatori informē, ka šajā vasarā paredzētais festivāls tiek pārcelts uz 2021. gada jūliju.

Rūpējoties par festivāla apmeklētāju, mākslinieku un organizatoru veselību un drošību, kā arī ņemot vērā noteiktos piesardzības pasākumus valstī, pasākuma norise šajā vasarā nav iespējama, portālu "Delfi" informēja tā rīkotāji.

Šogad festivāls norisinātos jau divdesmit pirmo reizi. Tajā bija paredzēts dzirdēt tādus mūziķus kā Jessica Lynn (ASV), Doug Adkins (ASV), kā arī Latvijā iemīļotos māksliniekus – "Klaidonis", "Dakota", "Sestā Jūdze", "The Rolltones" un citus.

Festivāla norise pārcelta uz 2021. gada vasaru, kad situācija pasaulē būs stabilizējusies un jau atkal varēs kopīgi svinēt kantrīmūzikas svētkus, tostarp izjust amerikāniskās šī mūzikas žanra vēsmas tepat Bauskā.

"Situācija, protams, nav patīkama. Taču festivāla mākslinieki ir saprotoši. Varam paziņot, ka šī gada plānotie amerikāņu mākslinieki Jessica Lynn un Doug Adkins devuši apstiprinošu atbildi, un būs satiekami nākamā gada festivālā," stāsta "Country Bauska" producents Uldis Ozoliņš.

„Domāju, ka nākamgad festivāla mūziķu klāsts varētu būt plašāks, tam varētu pievienoties arī skandināvu grupas. Šobrīd prognozējam, ka festivāls norisināsies nākamā gada jūlija sākumā, lai nepārklātos ar Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem," piebilst Ozoliņš.

Paredzētā mākslinieku programma paliks nemainīga 2021. gada festivālam. Pasākuma organizatori informē, ka tuvākā mēneša laikā tiks paziņots pārceltā festivāla "Country Bauska" norises datums. Iegādātās biļetes pasākuma apmeklētājiem būs derīgas arī nākamgad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!