Foto: LETA

Lai gan kopš izpildītāju un dziesmu konkursa Supernova pirmās tiešraides pagājušas vairākas dienas, gan mūziķu vidē, gan citviet nerimst diskusijas par pārraidē redzētu, un vērtējums nav viennozīmīgs.

Kamēr daļa skatītāju un arī mūzikas jomas profesionāļu priecājas, ka konkursa dalībnieku pulciņš izskatās cerīgi un, iespējams, arī šogad mums izdosies atrast veiksmīgu hitu ar starptautisku potenciālu, citi ir daudz atturīgāki.

Jau ziņots, ka konkursa pirmās tiešraides laikā asu viedokli sociālajos tīklos bija paudusi dziedātāja Liene Šomase, kura skarbu kritiku veltīja tieši žūrijai.

Savu viedokli publiskojusi arī skatuves māksliniece Diāna Pīrāgs, kura gan žūrijai izsaka apbrīnu.

"Cilvēki... Au!" ierakstu Facebook profilā par Supernova konkursu iesāk dziedātāja. Kavēšanās skaidrojama ar to, ka Diāna nav skatījusies tiešraidi, bet pirmo ceturtdaļfinālu novērtējusi tikai tagad – ierakstā.

"Es laikam esmu muļķīte, bet ar 20 gadu ilgo skatuves pieredzi es esmu šokā par to hu..., piedodiet, bet man nav vārdu. Nesaprotu, kā Busulis un Kerēvica to visu spēj izturēt. Bravo," pārdomās dalījusies Pīrāgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!