Foto: DELFI

Pirmajā un otrajā februārī norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfināli, kuros uz skatuves kāps gan jau zināmi un tautā iemīļoti mūziķi, gan mazāk pazīstami vokālisti, un viņu vidū būs arī dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb seksīgā Lee (attēlā).

Liene, kura ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, tīmeklī padalījusies ar informāciju, ka šobrīd regulāri apmeklē mēģinājumus, kuros notiek gatavošanās Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālam.

Viens no mūziķiem, kurš savu priekšnesumu sniegs otrajā pusfināla, ir dziedātājs un seksīgās Lee tuvs draugs Miķelis Ļaksa jeb Markus Riva, kurš izpildīs kompozīciju Lights On, un Liene virtuālajā vidē atklājusi, ka arī viņa kāps uz skatuve kopā ar šo mākslinieku.

Kā liecina dīdžejmeitenes sociālajos tīklos publiskotā informācija un attēli, viņa būs viena no Rivas fona dziedātājām, un tas nozīmē, ka Liene šogad uz Eirovīzijas nacionālās atlases skatuves piedzīvos debiju šajā konkursā.

Liene ir viena no tām publiskajām pašmāju personībām, kura dēvējama par "multimākslinieci" - viņa ir ne tikai dīdžejmeitene un pirmā tetovētā latviešu modele, bet arī dziedātāja. Plašāku atpazīstamību kā mūziķe Lee iemantoja, piedaloties talantu šovā Okartes skatuve.


Jau vēstīts, ka šogad debiju uz Eirodziesmas skatuves piedzīvos arī leģendārā un panākumiem bagātā estrādes dīva Olga Rajecka, kura, turklāt, uz skatuves kāps divas reizes - gan kā solo māksliniece, gan kā fona dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!