Šonedēļ par īstu Latvijas mēroga sensāciju kļuva televīzijas šova TV zvaigzne dalībnieku Vintāžas Santas un Džokera videoklips dziesmai Tava paradīze – video, kurš sabiedrībā guvis gandrīz vienbalsīgu "sliktākā latviešu videoklipa" godu, reti kuru atstājis vienaldzīgu.

Lai gan pēc videoklipa publiskošanas daži tā veidotājus mēģināja attaisnot un pauda pārliecību, ka Tava paradīze video, iespējams, bijis iecerēts kā parodija, bet tauta to nesaprata, paši klipa varoņi atklājuši - viss noticis pēc plāna.

"Lai jaunie izpildītāji pievērstu uzmanību, ir viennozīmīgi jātaisa šādi klipi, tāds ir mūsu uzskats un esam par to pārliecināti, jo nopietnu mūziku pie mums neviens nenovērtē," DELFI Izklaidei skaidro Vintāžas Santa un Džokers.

"Lai skatījums būtu vēl lielāks, mums vajadzēja apliet meitenes vēl ar vircu, jo diemžēl tas ir tas, par ko cilvēki priecājās. Latvijā mēs dzīvojam sapņos par paradīzi, kura, iespējams, politiskās situācijas dēļ nekad nebūs, par to arī ir šis skaņdarbs," daudziem neskaidro ideju atklāj dziesmas radītāji.

"Mēs parādām, ka diemžēl Latvijā jaunajiem, lai tiktu izceltiem, ir jāuztaisa kaut kas nenopietns," lielu ažiotāžu, ko radījis klips, komentē jaunie izpildītāji, bet to, vai paši priecājas par šādu rezultātu, viņi vis neatklāj.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!