Foto: Publicitātes foto

Marta vidū Radio 101 rīta programmas Ausīs rīts komandu – Eduardu Švānu (attēlā), Gustavu Terzenu un Zani Penezi – nomainīja Toms Grēviņš ar savu brokastu šovu, bet tagad tapis zināms, ka šī nomaiņa nav bijusi tikai uz laiku – Ausīs rīts pamet savu līdzšinējo darba vietu.

"Ir pagājis ilgs laiks, kopš Ausīs rīts nav ēterā. Tas daudzus samulsināja un turēja neziņā. Par to no sirds atvainojamies, jo paši bijām samulsuši un nezinoši. Tagad ir skaidrība. Šobrīd esam spiesti pārtraukt darbu Radio 101. Tomēr viss, kas notiek, notiek uz labu," teikts ceturtdien, 5. aprīlī, izplatītajā Ausīs rīts komandas paziņojumā.

"Runājot par šādas rīcības iemeslu, pietiks, ka pateiksim ka tās ir finanses, kas attiecas tikai uz rīta programmas komandu.

Mēs zinām, ka Latvijā darbu atrast var tikai Čaks Noriss, tomēr mūs tas nebaida un mēs pamēģināsim. Mums trijiem kopā strādāt patīk, turklāt šobrīd idejas jau birst uz zemes, vajadzētu  tās likt lietā," skaidro trijotne.

Radio 101 nu jau bijušie darbinieki izplatītajā paziņojumā pateikušies saviem kolēģiem un citiem atbalstītājiem, bet vislielākais paldies, protams, izteikts klausītājiem par klausīšanos un piedalīšanos.

DELFI Izklaide atgādina, ka marta vidū radiostacijas producents Māris Žigats noliedz baumas par to, ka Radio 101 darbība ir apdraudēta finansiālu problēmu dēļ.

"Rīta programmas vadītāji atpūšas - tagad jau visādas pavasara slimības, bet viss būs kārtībā. Viņiem jāsakopo spēki pavasarim un vasarai, jo laikā, kad citi atpūtīsies un brauks uz festivāliem, mēs strādāsim - tāda ir radio specifika. Atpūtu viņi izbauda tagad," skaidroja Žigats.

Uz jautājumu, kāpēc visa trijotne atpūtā devusies vienlaicīgi,  Žigats atbildēja ar skaidrojumu, ka visa Ausīs rīts kompānija esot nedaudz apslimusi,kā arī apgalvoja, ka viss būs labi un Švāns, Peneze un Terzens klausītājus jau drīzumā atkal priecēs raidījumā Ausīs rīts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!