Foto: Privātais arhīvs

Latviešu grupa Ryga pirms pāris nedēļām ierakstīja dziesmu Candyman, ko veltīja slavenajam Austrālijas pleibojam, kompānijas Freechoice Tobacco bosam un sociālo tīklu "zīmulim" Traversam Beinonam (attēlā starp daiļavām). Nu dziesmu noklausījies arī pats pleibojis un atzinis par labu esam.

Traverss, kurš virtuālajā vidē sevi dēvē par The Candyman, pasaules slavu izpelnījies ar Instagram foto blogu, kurā atrāda miljoniem vērtas orģijas ar neskaitāmām izlaidīgām sievietēm, kas notiek viņa villā.

Visas pasaules aprunāto orģiju karali pamanījis arī grupas Ryga mūziķis Mārcis Judzis. "Tas bija kādu pusgadu atpakaļ. Iedzēris vīnu, lasīju DELFI Izklaidi, ieraudzīju rakstu par viņu.

Tā kā no vīna biju labā noskaņojumā, nodomāju, ka jāaizsūta viņam mūsu pupu dziesma Tits un jāpasaka, ka tā veltīta viņam," DELFI Izklaidei atklāj Judzis.

Traverss viņu pagodinājis ar atbildi. Pleibojs atrakstījis, ka dziesma ir laba, taču tā neesot par viņu, bet gan par krūtīm. Taču Ryga izlēmusi iesākto spēli turpināt, un tapis hits Candyman, kas gan ir stāsts tieši par šo pleiboju. Hits uzreiz pēc izdošanas sūtīts Traversam, lai novērtē.

"Kādu laiku viņš, neatbildēja, ko var saprast, jo pleibojs ir noslogots. Taču šonakt saņēmu atbildi, kurā viņš pauž atzinību," stāsta Judzis.

Mūziķis uzsver, ka sarakste ar Austrālijas miljonāru nav nekāds 1. aprīļa joks, ko viņš var apstiprināt ar reāliem ekrānuzņēmumiem no sarakstes.

"Esmu pat nedaudz dusmīgs par šodienas datumu. Cilvēki var nenoticēt, bet tā ir patiesība! Ekrānuzņēmumos redzams, ka sarakste sākās jau pagājušajā gadā," tā Judzis, kurš nu cer, ka orģiju karalis ievietos dziesmu savos sociālajos tīklos, lai veltījumu varētu baudīt arī viņa fani.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!