Foto: AP/Scanpix
Bruņota persona atklājusi uguni koncerta vietā Floridā, autogrāfu sesijas laikā nogalinot dziedātāju un šova "The Voice" zvaigzni Kristīnu Grimmiju. Pēc tam šāvējs izdarījis pašnāvību, ziņo izdevums "The Guardian", atsaucoties uz vietējo policiju.

Grimijas pubiciste Hezere Volfa apstiprinājusi dziedātājas nāvi. "Mēs varam apstiprināt, ka Kristīna ir pametusi šo pasauli un devusies pie Tā Kunga," teikts viņas e-pastā.

Arī Orlando policija savā "Twitter" kontā apstiprinājusi notikušo.

22 gadus vecā dziedātāja ar grupu "Before You Exit" sniedza koncertu Orlando un pēc uzstāšanās devās uz suvenīru tirdzniecības vietu, kur sniedza faniem autogrāfus. Tur viņu sašāva vīrietis, kurš vēlāk izdarīja pašnāvību.

Sašautā dziedātāja tika nogādāta tuvējā slimnīcā, taču ārstiem viņas dzīvību glābt neizdevās.

Policija sestdien atklāja uzbrucēja identitāti - aizdomās par Grimmijas slepkavību tiek turēts 27 gadus vecais Kevins Džeimss Liobls, kurš bijis dziedātājas fans un uz koncertu Orlano devies no citas Floridas pilsētas, ziņo "USA Today". Koncertā Loibls ieradies, bruņojies ar diviem šaujamieročiem un nazi. Viņa motīvi gan nav zināmi. Grimmijas brālis Marks mēģinājis šāvēju aizkavēt, liedzot viņam nodarīt kaitējumu citiem koncerta apmeklētājiem, atklājusi policija.

Pēc Kristīnas Grimmijas bojāejas sociālos tīklus pārpludinājuši viņas piemiņas video un līdzjūtības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!