Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijā viesojās leģendārās vācu disko mūzikas apvienības Boney M. bijusī dalībniece Šeila Bonika, lai kopā ar dziedātāju Sabīni Berezinu un mūziķi Rassell piedalītos koncertšovā The Sounds of Boney M.

Sabīne stāsta, ka kopā ar slaveno dziedātāju piedzīvojusi neaprakstāmas emocijas.

"Koncertšovs notika Jēkabpilī. Vēlāk arī es un Rassell kopā ar Šeilu kāpām uz skatuves un izpildījām vairākas disko dziesmas. Tas viss notika ļoti spontāni, bez iepriekšējas gatavošanās," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Berezina.

Bonika Latvijā ieradās, lai kopā ar Rassell ierakstītu anglisko versiju aizvadītā gada vasaras hitam Dzīvo brīvi. Paralēli profesionālajai darbībai pašmāju mūziķi Boney M. bijušajai dalībniecei sniedza iespēju arī apskatīt Latviju.

"Šeila ir ļoti mīļa un jauka. Nemaz nevar pateikt, ka viņa ir pasaulē slavena - viņa nav iedomīga. Šī sieviete ir apveltīta ar lielisku humora izjūtu, un kopā ar viņu varēju no visas sirds izsmieties.

Bonika ir ļoti komunikabla, un viņa stāstīja, ka priecājas, ka starp viņu un Rassell izveidojusies sadarbība, kuru viņa nākotnē būtu gatava turpināt un attīstīt," tikšanās aizkulises atklāj Berezina.

Latviešu mūziķi slaveno dziedātāju aizveda uz Siguldu, kā arī pašmāju naktsklubiem un kopā pastaigāja pa veikaliem. Viņa apciemoja arī šova Jaunā talantu fabrika dalībniekus.

"Kopā bijām Fabrikā - parunājām ar jauniešiem. Bonika bija ļoti pārsteigta, uzzinot, ka arī es pati šādā šovā esmu nodzīvojusi septiņus mēnešus. Viņa bija pārliecināta, ka nespētu izturēt ilgāk par pāris nedēļām," stāsta Sabīne.

Boney M. bijusī dalībniece ļoti priecājusies, ka beidzot viņa redzējusi, kāda Latvija izskatās gaišā dienas laikā - līdz šim viņa šeit viesojusies tikai naktī.

"Viņai šeit ļoti patika. Šī tikšanās bija neaizmirstama - viņa sniedza daudz labu padomu gan man, gan Talantu fabrikas dalībniekiem. Apmainījāmies ar kontaktiem un noteikti turpināsim sazināties," noslēgumā saka Sabīne.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!