Foto: Publicitātes attēli

Grupa "Bermudu divstūris" izsludinājusi grupas vēsturē vērienīgāko koncertu, kas notiks nākamā gada 1. septembrī "Arēnā Rīga", teikts grupas paziņojumā medijiem.

Pirms divām nedēļām izskanējis grupas jaunākā albuma "Vidēji glīts" tūres noslēguma koncerts "Arēnā Rīga", pulcējot vairāk nekā 7500 apmeklētāju.


Grupa ir nolēmusi šogad aizsākto tradīciju – sarīkot neaizmirstamus vasaras noslēguma svētkus – vērst plašumā, pulcējot vēl lielāku fanu loku un pārsteidzot ar šovu, kāds līdz šim vēl nebūs redzēts.

Tāpat grupa sola arī jaunus hitus, kas "kļūs par neatņemamu sastāvdaļu labam garastāvoklim ikdienā vai trakai ballītei piektdienas vakarā".

"Aizvadot tūres "Vidēji glīts" deviņus koncertus šovasar, mēs vēlreiz pārliecinājāmies, ka mūsu klausītāji ir paši labākie, jo saņēmām tik daudz enerģijas, kuras pietiks visai apkures sezonai. Iedvesmoti no klausītāju uzticības un ideju pilni, mēs kopā ar bratukiem gribam iet vēl tālāk, piedāvājot šovu vēl jaudīgākā līmenī, lai skan ne vien visa Rīga, bet arī Latvija, un varbūt arī pasaule," teic brālēni Biceps un Triceps.

Biļetes uz koncertu ir pieejamas jau tagad "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!