Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (attēlā) saniknots pametis skatuvi Brazīlijā, jo koncerta laikā viņam trāpīja no skatītāju pūļa sviesta pudele, izsitot no rokām mikrofonu.

19 gadus vecais mūziķis paskatījās uz auditoriju un neatvadoties nogāja no skatuves. Starpgadījums notika dziesmas Boyfriend laikā.

Uz koncertu atnākušie pusaudži pusstundu gaidīja viņu atgriežamies, taču, kad Bībera komanda sāka novākt aparatūru, vīlušies aizgāja.

"Fani nesaprata, kas notiek, un pusstundu palika savās vietās un gaidīja," stāsta brazīliešu portāla G7 žurnālists Felipe Gladiadors.

"Klausītāji sauca viņu atpakaļ un dziedāja Baby, bet nekas nenotika. Ieslēdzās gaismas, un Bībera komanda novāca aprīkojumu. Nebija ne atvadu, ne pateicības, ne arī beigu viņa populārākajai dziesmai.

Kārtējo reizi mūzikai nācās piekāpties viņa patmīlībai. Dumpīgs tīnis guva pārsvaru pār talantīgu dziedātāju," situāciju raksturoja žurnālists.

Pirms tam dziedātājs izpelnījās nopēlumu, jo bija paspēris uz skatuves uzmestu Brazīlijas karogu. Turklāt koncerts sākās 20 minūtes vēlāk, nekā plānots, bet tikšanos ar faniem, kuri par brītiņu sava elka laika bija samaksājuši līdz 1000 sterliņu mārciņu (831 latu), dziedātājs kavēja vairāk nekā trīs stundas.

Starpgadījums deva pamatu jokiem sociālajos tīklos. Bīberam mestajai ūdens pudelei tika izveidots tvitera konts, kuram jau ir vairāk nekā divi miljoni sekotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!