Foto: F64

Sestdien, 4. maijā, telekompānija LNT pārraidīja Latvijas neatkarības atjaunošanas dienas svētku koncertu. Tajā piedalījās virkne populāro pašmāju mūziķu, bet producentam un dzejniekam Guntaram Račam vairāku dziedātāju uzstāšanās šķitusi tik samākslota, ka viņš to pat komentējis savā Twitter profilā.

"4. maijs. LTV1 rāda pareizticīgo (krievu) Lieldienas Rīgā. LNT rāda, kā Busulis, Ērglis un Amber tēlo, ka viņiem patīk tas, ko viņi dzied. Uhh," svētku vakarā tviterī ierakstījis Račs.

Uz šo paziņojumu reaģējis Intars Busulis (attēlā pa kreisi), kurš arī piedalījās koncertā. "Hei, Guntar... Ko Tu te D..S...!...?... Raksti savus debilos tekstus un paklusē...!!!" emocionāli tvītojis Busulis.

Arī komponists Kārlis Lācis meties aizstāvēt savus draugus - Busuli un dziedātāju Aiju Vītoliņu jeb Amber.

"Mani draugi Intars un Aija, protams, nav tik kolosāli kā Tava, Guntar, mīļā Okarte. Bet tāpēc nevajag di...t uz galvas. Man jau pietika viens tavs apgarots sacerējums savulaik, cik mēs esam debili, ka izgāzāmies Eirovīzijā. Labi, ka Tu visgudrākais," vīterojis Lācis.

Pats Račs savu Twitter ierakstu gan drīz vien izdzēsis, bet sociālajos tīklos strauji kļuvis populārs ekrānšāviņš, kurā kāds paguvis iemūžināt provokatīvo ierakstu. 
Foto: Kadrs no video

To jau paguvis komentēt grupas PeR līderis Ralfs Eilands, kurš Rača un Busuļa domu apmaiņu nodēvējis par "bombu" un pajokojis, ka Busulis pārgājis tumšo spēku pusē.

Galerijā: neliels ieskats koncertā, kas nokaitināja Guntaru Raču.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!