Foto: F64

Lieliskais starts konkursā Supernova metālistu apvienībai Catalepsia pavēris neskaitāmas jaunas iespējas karjeras izaugsmei. Grupa jau pošas nākamajiem koncertiem un gatavo albumu, taču dalība Supernova viņu tuvākās piecgades plānos vairs neietilpst.

Kopš Supernova fināla pagājusi vien nedēļa, taču grupas līderis Ervīns Francs (attēlā) jau saņēmis neskaitāmus zvanus ar piedāvājumiem uzstāties no visām Latvijas malām.

"Mums piedāvā spēlēt pasākumos, kuros metāls nekad agrāk nav skanējis," DELFI Izklaidei atklāj Ervīns, pastāstot, ka vasarā Catalepsia grib dzirdēt dažādu pilsētu svētkos un īpašos koncertos. Tāpat mākslinieki cer ar šoviem priecēt fanus Lietuvā un Igaunijā.

12. marta vakarā grupai paredzēts liels koncerts klubā Melnā piektdiena. "Klubā esam uzstājušies jau iepriekš, bet šoreiz pasākums būs tieši mums par godu, būsim vakara naglas," priecājas Ervīns, aicinot fanus nekautrēties un nākt paklausīties, kā Catalepsia skan dzīvajā.

Mūziķis smejas, ka Supernova viņu izpildītajai mūzikai ļāvusi ierotēt populārās mūzikas apritē. "Man paziņas zvana no Liepājas un saka, ka mūsu dziesma jau trešo reizi skan lielveikalā starp Bejonsas un Keitijas Perijas dziesmām," ar smaidu interesanto pagriezienu uztver mūziķi.

Ervīns gan uzreiz uzsver, ka pēc Supernova Catalepsia neplāno kļūt popsīgāki. Mūziķi turpinās rakstīt dziesmas sev ierastajā manierē. Konkurss viņiem pavēris vēl kādu iespēju. Par metālistu albuma izplatīšanu interesējusies kompānija Mikrofona Ieraksti. Tāpat tiek arī intensīvi strādāts pie jauna materiāla.

Lai arī Supernova mūziķi uzstādīja izcilu rezultātu, nākamgad šajā konkursā viņi cīnīties vairs nedomā. "Tas bija vienreizējs pasākums. Mūsu karjeras mērķis noteikti nav pārstāvēt Latviju Eirovīzijā, mums ir citas lietas, ko darīt," uzsver Ervīns.

Viņš gan piebilst, ka pilnīgi drošs par nākotnes plāniem nekad nevar būt, taču, ja arī apvienībai uznāks vēlme atkal pacīnīties par ceļazīmi uz Eirovīziju, tas notiks ne ātrāk kā pēc gadiem pieciem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!