Foto: Kadrs no video

Iznācis grupas "Singapūras satīns" jaunākā grāvēja – dziesmas "Blingi" – saturisko pusi paskaidrojošs video.

Latvijas repa supergrupa "Singapūras satīns", kas jūnija sākumā izdeva savu pirmo singlu "Blingi" mūzikas izdevniecības "Universal Music Group" paspārnē, izveidojuši video, kurā paskaidro dziesmas "Blingi" vārdu nozīmi.

Dziesmas "Blingi" tekstā ir izmantota krietna deva dažādu atsauču, kuras bez plašāka konteksta arī var būt ne līdz galam uztveramas, sākot no interneta mīmu pieminēšanas, beidzot ar zīmīgiem franču valodas teicieniem un vairākām atsaucēm uz arhitektūras vēsturi.

Piemēram, cik ir liela nauda, par ko stāsta dziesmas piedziedājumā? Hita autors Kristaps Strūbergs skaidro: "Ja tu uzsit pa kabatu un liekas, ka tur ir "cīgu" paciņa – tā ir liela nauda!"

Savukārt par savu Īsto dāmu puisis varot pārliecināties tā: ja viņai pietiek ar to naudu, kas viņam ir, tad tā ir īstā sieviete.

Un kas tad ir "blingi"? Tiem, kuri vēl nezina, – blingi ir rotaslietas. Bet "Inch" ir dārgi apavi. Par citiem dziesmā lietotajiem terminiem šajā video:
"Blingi" iznāca 11. jūnijā un nepilna mēneša laikā dziesma jau ir iekarojusi daudzu klausītāju sirdis par ko liecina lielais klausījumu un skatījumu skaists mūzikas straumēšanas platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!