Foto: Privātais arhīvs

Augusta sākumā strauju popularitāti guva 14 gadus vecais ogrēnietis Emīls Mangulis jeb Dinamīts (attēlā), kurš kļuva par visas Latvijas uzlecošo zvaigzni, izdodot dziesmu Es esmu dinamīts. Lai gan dziesma guvusi dalītas atsauksmes, jaunais censonis negrasās padoties un, protams, vēlas kļūt par pasaulē slavenu dziedātāju.

"Šo dziesmu uzrakstīja mans tētis, un es viņu iedvesmoju ar savu aktivitāti visās jomās, bet mani mūzikas elki ir Bruno Mars un Maroon 5," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Emīls.

Taujāts, kāda ir panākumu atslēga, kas šai dziesmai atnesusi tik strauju popularitāti, Dinamīts ir pārliecināts, ka skaņdarbs ir mūsdienīgs un tam ir lipīgs piedziedājums, savukārt negatīvās atsauksmes Emīlu neuztrauc.

"Njā, neviens nevar būt ideāls - katram ir savi plusi un mīnusi. Es ar interneta komentāriem esmu uz "jūs". Tas tikai var sabojāt garastāvokli, tādēļ komentārus nelasu un dzīvoju laimīgs.

Arī draugi un tuvinieki man saka: malacis, tā turpini, bet nelasi komentārus, jo tas nenovedīs ne pie kā laba," atklāts ir Emīls.

Lai gan pagaidām neviens vēl nav Dinamītu aicinājis sniegt koncertu, viņš pieļauj domu, ka tuvākajā laikā, iespējams, kāds viņu uzaicināts uzstāties plašākas publikas priekšā, taču nākotnes plāni jaunietim ir skaidri.

"Es esmu gatavs taisīt jaunas dziesmas un varbūt pat izdot disku. Es vēlos kļūt populārs Latvijā un arī pasaulē un braukt pasaules turnejā," savas ambīcijas neslēpj Emīls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!