Apvienība Duets Sandra, kura pēdējos gados vairāk bija pievērsusies rokmūzikas izpildīšanai, atgriezusies pie deju mūzikas un piedāvā hitu Citāda dziesma, bet rudenim jau silda vairākus roķīgus grāvējus.

"Pēc divpadsmit gadu pārtraukuma uzrakstījām arī kaut ko deju mūzikas manierē jeb tuc tuc. Vai dziesma ir radio hits, par to grūti spriest, bet koncertos jau iet labi - tautai patīk tuc tuc mūzika," DELFI Izklaidei skaidro apvienības ģitārists Andris.

Viņš gan atklāj, ka Citāda dziesma nenozīmē grupas pilnīgu atgriešanos pie tuc tuc stiliņa - drīzumā Duets Sandra ierakstīs vairākus roka hitus.

"Pēc mūsu domām šīs dziesmas būs vēl lielāki hiti, jo koncertos tās jau tagad vairākkārt jāatkārto. Varu pačukstēt dziesmu nosaukumus: vienu sauks Pofig, bet otras dziesmas nosaukums būs Kuš kuš. Dziesma Kuš kuš koncertos jau ir pamatīgs grāvējs," intrigu rada Andris.

Kamēr jaunie hiti vēl nav ierakstīti, atliek baudīt Citādu dziesmu vai arī nākt iepazīties ar Pofig un Kuš kuš uz kādu no Duets Sandra vasaras tūres koncertiem Rīgā.

22.augustā apvienība spēlēs krogā Zapte, 27. augustā būs sastopami koncertbārā Tims Mints, 28. augustā muzicēs kafejnīcā Pludmale, bet 1. septembrī vasaru noslēgs kafejnīcā Leningrad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!