Foto: Publicitātes foto

Kolorīto un unikālo grupu "Duets Sandra" lielākoties cilvēki asociē ar viņu slavenāko dziesmu "Mazcenas mobilais", kuras melodiju zina teju visa Latvija. Jau kādu laiku muzikālā apvienība bija pazuduši no redzesloka. Kas ar duetu noticis, skaidro jaunais 360TV raidījums "Ziņneši".

Raidījumā "360TV ZIŅneši" viesojusies muzikālā apvienība "Duets Sandra", kurā pašreiz darbojas mūziķi Andris Brīnums un Andris Roga. Grupa slavas zenītā nonāca laikā, kad tajā dziedāja vīrs un sieva Andris un Sandra Brīnumi, taču ļauna slimība Sandras dzīvību paņēma 2017. gada februārī.

Mūziķi neslēpj, ka viņi vairs neuzstājas lauku ballēs. Iemesls pavisam vienkāršs – šādos pasākumos neesot iespējams nopelnīt, saka grupas līderis. Pati grupa gan vēl pastāv, taču rūpīgi izvēlas, kur un kam uzstāties.

"Mēs vēl spēlējam, bet zaļumballes beidzām spēlēt 2012. gadā, jo laukos vienkārši vairs nav cilvēku. Mums tas nav izdevīgi. Tagad spēlējam Rīgas un Jelgavas klubos, reizēm kādos koorporatīvajos pasākumos," saka Brīnums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!