Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ pasaules medijus pāršalkusi šokējoša vēsts – meitenīšu mīlulis Džastins Bībers (attēlā) paziņojis, ka ir noguris no slavas un vēlas pamest skatuvi.

Šo daudzus prātus jau satraukušo ziņu 19 gadus vecais puisis pavēstījis, viesojoties kādā Losandželosas radiostacijā - nogurušā balsī viņš paziņojis, ka pārtrauks savas skatuves gaitas.

Viņš norādījis, ka dziedātāja karjerai treknu punktu viņš likšot jau drīz - nākamo nedēļu iznāks viņa albums Journals, un pēc tā viņš došoties atpūtā, no kuras varot arī neatgriezties. 

Puisis arī paskaidrojis, ka vēlas pilnveidoties kā mākslinieks, un tāpēc viņam nepieciešams laiks, lai radītu nobriedušu un rūpīgi pārdomātu mūziku. 

Tiesa, kāds anonīms puiša draugs medijiem paziņojis, ka Bībers tikai jokojoties - slava, panākumi un atrašanās prožektoru gaismās viņam esot pārāk svarīga, lai tik ātri to pamestu.

Šī patiesi nav pirmā reize, kad jauniņais dziedātājs koķeti pasaulei pavēsta par popmūzikas pamešanu, bet vismaz pagaidām viņš ir turpinājis ar saviem koncertiem apburt meitenītes visās pasaules malās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!