Foto: EPA/LETA

40 gadus vecā amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (attēlā) apsolījusi, ka joprojām darbosies izklaides industrijā arī tad, kad viņai būs 71 gads, vēsta britu laikraksts The Daily Telegraph.

Lopesa norādījusi, ka, neskatoties uz to, ka viņa tagad ir māte un sieva, viņa neatstās savu karjeru novārtā. "Daļu no tā es darīšu arī tad, kad man būs 71 gads," sacīja Lopesa. "Tas ir tas, ko es daru. Vai tikai tāpēc, ka man ir bērni un vīrs, man jāpārstāj būt pašai? Tu nesāc būt par mākslinieku, jo tev ir 21 gads, un nebeidz tāds būt, jo tev ir 51."

Pagājušajā gadā Lopesa atklāja, ka viņas vīrs grib vairāk bērnu, kas varētu sastādīt kompāniju viņu divus gadus vecajiem dvīņiem Emmai un Maksam. "Ļaujiet man no sākuma mazliet pastrādāt," toreiz paskaidroja savu pozīciju dziedātāja. "Ļaujiet man izdarīt pāris lietas, kādu dziesmu, filmu, kaut ko."

Tomēr intervijā ar žurnālu Elle Lopesa atzina, ka nebaidās pazust no cilvēku uzmanības loka, jo viņa zina, ka viņai priekšā vēl ilga karjera. "Lai izaugtu, nepieciešams laiks," sacīja dziedātāja. "Nevar tā - ak, esmu prom no klausītāju redzesloka, man vajag uztaisīt atgriešanos."

"Mans menedžeris cenšas mani pārliecināt, ka man vajag nodarboties ar režiju. Es viņam atbildu - es neesmu gatava. Varbūt, kad man būs 71," teikusi Lopesa.

Paredzēts, ka Dženiferas Lopesas jaunākais studijas albums Love? nāks klajā jau šī gada 25. janvārī, kas būs jau dziedātājas septītais albums kopš debijas 1999. gadā. Tāpat šogad uz ekrāniem iznāks arī Lopesas jaunākais veikums kino jomā - komēdija Atkāpšanās plāns (The Back-up Plan).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!