Foto: Mango

Latviešu dziedātāja un dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) šonedēļ savus sekotājus un daiļrades cienītājus informējusi par nozīmīgākajiem sasniegumiem visu iespēju zemē Amerikā – viņa noslēgusi līgumu ar kādu leiblu un plāno izdot savu pirmo ASV singlu.

Ella uz ASV devās aizvadītā gada rudenī - lai gan sākumā šķita, ka tas ir īslaicīgs izklaides brauciens, apņēmīgā meitene nepilna pusgada laikā jau tikusi pie ievērības cienīgiem panākumiem.

Šonedēļ Losandželosas mūzikas kompānija promarkMusic paziņojusi, ka Ella pievienojas šim leiblam un pārstāvniecība ir gatava izdot viņas pirmo singlu Amerikā. Par pirmo ASV singlu izvēlēta Ellas jau popularitāti guvusī dziesma Sunrise, kas tapusi sadarbībā ar Šveices mūziķi Tito Toresu.

"Ella ir no Latvijas, kur viņa līdz šim ir bijusi pieprasītākā un populārākā savas paaudzes māksliniece. Uz vietējās skatuves nav neviena viņai līdzīga. Seksīga, gudra un profesionāla vienlaicīgi. Viņa ļoti nopietni izturas pret darbu un viņai ir pareizā stila izjūta.

Viņa ir pieprasītākā modele modes un stila žurnāliem savā dzimtenē Latvijā, mazā jauno cerību saliņā drūmajā Austrumeiropas okeānā," leibla jauno mākslinieci raksturojis promarkMusic vadītājs Deivids Levains.

Pati dziedātāja, sociālajos tīklos daloties ar šo prieka vēsti, paudusi sajūsmu ne tikai par noslēgto sadarbību, bet arī par citām izmaiņām.

"Jauns vārds, jauna dzīve," priecājusies mūziķe, kura, sekojot vairāku citu latviešu skatuves mākslinieču piemēram, piedzīvojusi rebrendingu - savas karjeras sākumā viņa sevi dēvēja par Ellu, vēlāk, pievēršoties klubu mūzikai, Elīna kļuva par DJ Ella, bet ASV iekarošanu viņa turpina ar skatuves vārdu Ella Furmane.

Ella sadarbojusies arī ar vienu no trim promarkMusic pārstāvētajiem mūziķiem - savulaik populāro apvienību Right Said Fred. Viņa piedalījusies šī projekta dziesmas Sexaholic remiksā, kas pie klausītājiem nonāks jau tuvākā mēneša laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!