Foto: DELFI

Ceturtdien, 27. septembrī, populārā pašmāju dziedātāja Liene Šomase (attēlā) Artelī sniedza koncertu Vakars vēls, kas gan viņai, gan pasākuma apmeklētājiem dāvāja neaizmirstamus mirkļus.

"Pēc vakar saņemtajiem pateicības vārdiem un cilvēku sejām sapratu, ka cilvēki pat īsti paldies nevar pateikt, jo tās emocijas un sajūtas, ko vēlējusies sniegt, ir aizgājušas tik ļoti, ka mans mērķis tika izpildīts maksimāli," pēc ceturtdien vakarā sniegtā koncerta sarunā ar DELFI Izklaide prieku pauda Šomase.

Viņa arī neslēpa, ka ir ļoti apmierināta ar jauno koncertprogrammu, jo šī viņas daiļrades cienītājiem esot lieliska iespēja ieraudzīt dziedātāju citā veidolā, nekā ierasts.

Piektdienas, 28. septembra, vakarā Šomase Artelī sniegs otru koncertu, kuru apmeklēt solījusi arī Olga Rajecka - pēc uzstāšanās Liene cer saņemt arī kādu padomu no pieredzes bagātās kolēģes.

Koncertprogramma Vakars vēls tapusi sadarbībā ar daudzsološo komponistu Tomu Juhņeviču, koncerta mūzikas un vairāku dziesmu tekstu autoru, kā arī grupu Thoughts Trio, bet kā īpašais koncerta viesis abos vakaros piedalās aktieris un nu jau arī režisors Andris Bulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!