Foto: Jānis Deinats
Dziesmu autore un dziedātāja Monta (Monta Strūberga) izdod jaunu studijas albumu – "Planēta Tu". Mūzikas veikalos un digitālajās platformās tas būs pieejams no 16. maija, portālam "Delfi" vēsta izdevējkompānija "MicRec".

"Albuma tapšanas sākumā to biju iedomājusies citādāku, taču 2021. gada sākumā manā dzīvē notika radikālas pārmaiņas un līdz ar tām arī radās jaunas dziesmas, albums piepildījās ar citu jēgu un formu," saka jaunā māksliniece Monta.

"Esmu pateicīga Guntaram Račam un "MicRec", ka atbalstīja manu ideju par sadarbību ar Jāni Čubaru, kurš jau ar pirmo dziesmu manī radīja pārliecību, ka viņš būs visa mana albuma producents. Sadarbība ar Jāni bija pārsteidzoši viegla, organiska un nevienā brīdī nebija grūti par kaut ko vienoties," viņa teic.

Jaunā dziedātāja albuma ietvaros apskata dzīves un situāciju skaudrumu, atļaujas arī nedaudz romantiski pasapņot un paskumt, bet noslēgumā tomēr piedzīvo cerību pilnu pacilājumu. Albums "Planēta Tu" tiks prezentēts 16. maijā Rīgas klubā "St.Black & Rock Cafe Urban Stage".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!