Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ vienā no populārākajiem Latvijas radio raidījumiem – Boom FM pārraidē Suņu būda – tā vadītājs Artuss Kaimiņš viesos bija uzaicinājis šova Jaunā talantu fabrika mentoru un vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu (attēlā pa labi).

Kramiņa kungs neapšaubāmi ir apspriestākais no talantu šova trim mentoriem, un pedagoga izteikumi un šerpā daba aizēnojusi arī pašu dalībnieku sniegumu un izdarības, padarot Kramiņu par šova galveno varoni.

Arī raidījuma Suņu būda ietvaros par aprunātāko tematu kļuva tieši Fabrikas šovs, un atšķirībā no lielākās daļas iepriekšējo Kaimiņa vadīto raidījumu šajā pārraidē klausītāji varēja baudīt visnotaļ konstruktīvu dialogu, nevis līdz šim ierasto nervozo aktiera pļāpāšanu.

Viesojoties radio studijā, Kramiņš atklāti un godīgi atbildēja uz visiem Kaimiņa uzdotajiem jautājumiem - viņš neslēpa, ka viņu "besī" gan Latvijas politika, gan māksla, asu kritiku viņš veltīja arī raidījuma vadītāja kolēģiem, atzīstot, ka Latvijā ir "sūdīgi aktieri", bet galvenais uzsvars, protams, bija uz talantu šoviem un to radītajiem "produktiem".

Lai gan Latvijā runas par citu cilvēku ienākumiem tiek uzskatīts par sliktu stilu, Kaimiņš Kramiņam nevairījās paprasīt, cik tad īsti viņš saņem par darbu Jaunajā talantu fabrikā.

"Man maksā visnotaļ pieklājīgi - nevienam nav noslēpums, ka mana likme ir desmit lati stundā," godprātīgi atzina pedagogs, un pēc aptuveniem aprēķiniem abi vienojās, ka mēnesī Kramiņš tādējādi nopelna aptuveni 500 latus.

Tiesa, tas gan nemazināja Kaimiņa pārliecību, ka Kramiņš piedalīties šovā piespiests ar varu. Tāpat abi raidījuma varoņi bija vienisprātis, ka televīzijas šovi degradē Latvijas jaunatni.

"Jaunieši ne pie kā nav vainīgi - izglītības sistēma ir tāda, kāda viņa ir. Vienai daļai jauniešu šī Fabrika ir vienīgā iespēja, lai mēģinātu kaut ko radoši strādāt. Es ar savu klātbūtni nevaru neko degradēt, bet ar savu līdzdalību varu mazliet apturēt šo degradācijas procesu," dalību šovā argumentēja Kramiņš.

Kaimiņš vēlējās arī uzzināt Kramiņa viedokli par dažādiem pašmāju izpildītājiem - abi vienojās, ka no agrāk notikušajiem šoviem visveiksmīgāk gājis Donam un Samantai Tīnai, bet ne visai pozitīvi vārdi tika veltīti populārajam Laurim Reinikam, kurš gan savu karjeru nav sācis talantu šovā.

"Iespējams, ka no šīs Fabrikas iznāks tādi lauri reiniki. Lauris Reiniks ir štancēts. Viņā ir nulle no personības," paziņoja Kramiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!