Foto: AFP/Scanpix/LETA
Globālā rokmūzikas sensācija grupa "Måneskin" laidusi klajā albumu "Rush!", kurā iekļauti jau izdotie singli "Supermodel", "The Loneliest" un "Gossip" un vēl 14 dziesmas, portālam "Delfi" ziņo "Sony Music" Latvijā pārstāve Guna Zučika.

Albuma lielāko daļu dziesmu producējis pasaules hītu meistars zviedrs Makss Martins kopā ar Fabricio Feruguzo. Albuma ieraksts tapis Losandželosā, Itālijā un Tokijā, un tajā dzirdamas dziesmas gan angļu, gan grupas dzimtajā – itāļu – valodā.

Jaunā albuma svinībām par godu grupa sarīkoja savas savstarpējās kāzas Romā – pilsētā, kurā "Måneskin" personiskās un mūzikas attiecības ir radušās.

Visi četri grupas dalībnieki – Damjano Deivids, Viktorija Deandželisa, Tomass Ragi un Ītans Torčio simboliski viens otram teica jāvārdu un solīja mūžīgu lojalitāti pasaules iekarošanas ceļā.

View this post on Instagram

A post shared by Spotify (@spotify)

Ar albuma iznākšanu grupa turpina savu "Loud Kids" pasaules tūri, kuras ietvaros 18. maijā uzstāsies arī Rīgā. Kopumā 2023. gada tūrē, kas sāksies februārī un ilgs līdz maijam, plānoti 32 koncerti un paredzams, ka to apmeklēs 500 000 fanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!