Foto: F64

Populārā pašmāju dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā), kura aizvadītā gada nogalē atzīmēja 23. jubileju, šobrīd strādā pie savas jaunās programmas Sarkanās mīlas cirks un atklāj, ka darbu viņai šajā ekonomiski ne visai labvēlīgajā laikā kļūst arvien vairāk.

Valentīna dienas priekšvakarā, 13. februārī, klubā Essential risināsies klubu mūzikas pasākums Ella vs. Discoteq Red Love Circus, kuru par godu visu mīlētāju dienai caurvīs mīlestības un cirka tēma.

Uz jautājumu, vai dziedātāja pati bērnībā apmeklējusi cirku, Ella sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta, ka viņa uz cirku ir gājusi, tomēr ar šiem apmeklējumiem saistās ne tikai pozitīvas atmiņas. "Man bija ļoti, ļoti bail no tā, ka zvēri, kas skrien gan arēnas malām, man uzbruks," smaidot atklāj dziedātāja.

To, vai arī viņas veidotajā mīlas cirkā piedalīsies dzīvnieki, jo reklāmas plakātā pie dziedātājas kājām guļ tīģeris, Ella atklāt nevēlējās, atzīstot, ka šo to par pasākumu viņa grib paturēt noslēpumā.

Mīlas cirkā dominēs sarkanā krāsa, bet pati dziedātāja šo krāsu savā apģērbā pārlieku bieži vis neizvēlas. "Tā ir drosmīga krāsa, un, manuprāt, tā iet roku rokā ar mīlestību. Man pašai šī krāsa patīk, bet bieži es to nevelku mugurā," saka Ella.

Stāstot par jauno programmu, dziedātāja neslēpj, ka ideju par šāda veida pasākumu viņa lolojusi visai ilgi. "Ar katru nākamo koncertu tam pielieku arvien vairāk darba. Tas ir pasākums, kuru gan režisēju, gan menedžēju, gan, protams, kurā pati arī uzstājos. Es to veidoju no A līdz Z, un varbūt tieši tāpēc tik ļoti daudz uzmanības sāku pievērst tādām detaļām kā  stilam, izskatam, skanējumam, programmas daudzveidībai un citām niansēm."

Ella piekrīt, ka darba ir daudz, bet viņa par to nesūdzas un neuzskata, ka šāda slodze būtu pārmērīga un veicamo darbu saraksts neizpildāms. "Kurš cits tad manā vietā strādās!? Galvenais ir mīlestība pret to, ko dari. Jā tāda ir, tad visam jābūt kārtībā," atzīst dziedātāja.

Savulaik viņa mēģinājusi strādāt tipiskā biroja darbā no pulksten deviņiem rītā līdz pieciem vakarā. "Pirms kāda laikā es Essential klubā mēģināju šādu darbu darīt - biju radošā direktore, bet tas bija galīgi garām. Es varu strādāt uz konkrētiem projektiem, nevis sēdēt birojā noteiktu laiku. Es esmu māksliniece!"

Šobrīd latviešu mūziķe ar saviem koncertiem un citu ar karjeru saistītu iemeslu dēļ aktīvi braukā arī pa pasauli. "Es strādāju pa visu pasauli. Vienu dienu esmu Londonā, vienu Rīgā, bet jau nākamajā Stokholmā. Dzīve uz čemodāniem ir forša un man patīk - varu redzēt pasauli, iepazīt jaunas kultūras un iegūt jaunus draugus," stāsta Ella.

Tā kā pasākuma reklāmas plakātā dziedātāja redzama patiešām sievišķīgā tēlā, pati Ella atzīst, ka arī viņa jūtas vairāk pieaugusi un nobriedusi. "Gadi jau arī iet un nestāv uz vietas," smaida dziedātāja.

Šis reklāmas plakāts pirms kāda laika izraisīja runas par to, ka Ella, iespējams, veikusi kādu krūšu palielināšanas operāciju, bet sarunā ar izklaides portālu Mango jaunā sieviete tik nosmej, ka atbildība par viņas krūšu palielināšanu jāuzņemas fotogrāfam Aleksandram Sokolovam, kuram "ir pāris triki, kā var panākt visu".

"Tie ir mana drauga fotošopa brīnumdarbi," smaida Ella, bet sīkākos komentāros par krūtīm vis ielaisties nevēlas, jo viņas agrākā pieredze rādot, ka, lai ko viņa arī neteiktu, mediji to pasniegs sev izdevīgā gaismā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!