Foto: Publicitātes foto

Dziedātājas Elīnas Fūrmanes jeb DJ Ellas (attēlā) jūlija beigās izdotā hita Welcome to the Club jaunā versija kopā ar reperi Ricky J guvusi neticamus panākumus – singls iekarojis Vācijas un Šveices mūzikas topus.

"Lieliskas ziņas - mana dziesma Welcome to the Club ir numur pieci Vācijas dīdžeju topā," savus Twitter sekotājus 1. septembrī informēja Ella. Ar to hita uzvaras gājiens tikai sācies - īsā laikā dziesma iekarojusi arī citus topus.

Pirms divām nedēļām Welcome to the Club debitējusi arī Šveices deju mūzikas topā, startējot 98. vietā. Jau pēc nedēļas Ellas hits topā pakāpies uz 14. pozīciju, bet septembra sākumā Ellas veikums Šveices deju mūzikas topā atrodas jau piektajā vietā.

Kā spriež Latvijas mūzikas eksperti, tik straujš kāpums ir nopietns pieteikums arī uz pirmo vietu topā.

Dziesma jau iepatikusies arī vāciešiem un guvusi panākumus arī Ellas minētajā Vācijas dīdžeju topā, tiesa, ne piektajā, bet gan 44. pozīcijā, kas, protams, arī ir vērā ņemams sasniegums. Arī šajā topā dziesma turpina kāpt.

Tūlīt apritēs jau apaļš gads kopš Ella pametusi Latviju, lai spēlētu Amerikas klubos. Spriežot pēc dziedātājas ierakstiem sociālajos tīklos, Amerikā viņai sokas visai veiksmīgi - Ella regulāri uzstājas vietējos klubos un par mājās braukšanu pagaidām nedomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!