Dziedātājs Andris Ērglis priecājas, ka atkal varēja paviesoties "Jaunajā vilnī", dziedot kopā ar aizvadīto gadu konkursantiem un uzstājoties privātā ballītē.

Pērn "Jaunajā vilnī" Ērglis sīvā konkurencē izcīnīja godpilno 2. vietu. "Ar vilni ir kā ar medu, ka tu ēd un ēd un tev gribas vēl. Atnācu intereses pēc, lai paskatītos kāds ir konkursa adrenalīns," tā dziedātājs, kurš pēc "Jaunā viļņa" kļuva par vienu no pieprasītākajiem dziedātājiem Latvijā.

Ērglis neuzņemas vērtēt šā gada "Jaunā viļņa" pašmāju konkursanta Dona sniegumu, norādot, ka pats vēl ir jauns un zaļš. "Man vēl daudz pašam jāmācās. Liekas, ka neliela kļūda ir repertuārs, jo nezinu, vai tas bija īstais, ko Artūram vajadzēja dziedāt. To jau nenosaka tikai maestro, bet konkursa režisors, jo vairāk tiek domāts par šovu nekā konkursu, tāpēc arī dažiem konkursantiem maina dziesmas.

Protams, Artūrs ir labs dziedātājs un ievēroja visu, ko teicis režisos," domā Ērglis.

Vaicājot, kā mainījusies dziedātaja dzīve pēc viļņa, vai pavērušās arī iespējas koncertēt Krievijā, viņš paskaidro, ka ar Krieviju ir grūti, jo mēs skaitāmies kā province. "Es nezinu vai kādam tāds Ērglis tur vajadzīgs? Protams, ja būs reāls piedāvajums, es piekritīšu, bet pagaidām vajag sasniegt tepat Latvijā kaut ko un tad var arī doties tālāk," prāto dziedātājs, kuram gada laikā izdoti divi albumi - soloalbums "Sirdspuksti", kas saņēmis platīna disku un grupas "Cacao" albums "Ripoja akmens".

Ērglis domā, ka 2007. gada veiksme saistīta ar astroloģijas fenomenu,jo viņš dzimis cūkas gadā kāds arī bija pērnais gads, kad dziedātājs bija 24 gadus vecs. Cūka dziedātājam atnesa lielu veiksmi.

Šobrīd Ērglis piedalās dažādos mūzikas festivālos, bet jau rudenī kaļ plānus par koncertprogrammas "Sirdspuksti" tūri pa visu Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!