Foto: Publicitātes foto

Kinoteātris "Forum Cinemas" 9. un 13. maijā tiešraidē uz lielākā kino ekrāna Baltijā pārraidīs "Eirovīzijas" dziesmu konkursa pusfinālu un finālu. Tā ir vēl nebijusi iespēja vērot mākslinieku krāšņo šovu uz lielajiem kino ekrāniem oficiālos seansos, portālam "Delfi" vēsta kinoteātra pārstāve Ineta Šķēle.

Šā gada 9. maijā plkst. 22:00 "Forum Cinemas" uz lielā ekrāna notiks "Eirovīzijas" dziesmu konkursa pirmā pusfināla tiešraide, kurā iespējams vērot arī latviešu "Sudden Lights" cīņu par dalību finālā.

Savukārt 13. maijā plkst. 22:00 pārraidīs konkursa finālu, kurā noskaidrosies "Eirovīzijas" uzvarētājs. Abas translācijas notiks "Forum Cinemas Premium" kvalitātes auditorijā "ISENSE", kas ir lielākā kinozāle Baltijā, bet apmeklētājus no plkst. 21:00 kinoteātrī sagaidīs pārsteigumi, tostarp alkoholiski, lai noskaņotos un iesildītos "Eirovīzijas" ballītei.

"Forum Cinemas" sola baudpilnus košos un ekstravagantos priekšnesumus uz augstas izšķirtspējas ekrāna labākajā skaņas kvalitātē. Biļetes jau pārdošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!